Voor de kinderen tot twaalf jaar is er een eigen programma.

Tijdens deze eigen diensten leren kinderen Jezus persoonlijk kennen en leren ze Gods stem (beter) te verstaan. En ze leren hoe de bijbel in elkaar zit en wat Gods plan met hen is. Verder is er aandacht voor het zelf (leren) aanbidden van God, onderlinge relaties en wat het betekent om deel te zijn van een gemeente en om iets te betekenen voor anderen.

Gewone zondagen

We beginnen de dienst samen: volwassenen, baby's en kinderen. Na een paar liedjes worden de kinderen opgeroepen voor hun eigen programma. Dan kun je als ouder je baby ook naar de crèche brengen. De grotere kinderen lopen met de kinderleiding mee naar hun groep.

De kinderen mogen rond 17:00 uur opgehaald worden of komen zelf uit hun groepen terug. Vanaf die tijd zijn de ouders weer verantwoordelijk.

Leeftijdsgroepen

De kinderen zijn ingedeeld per leeftijdsgroep. Elk jaar wordt gekeken hoe de indeling het beste is, zodat er niet teveel kinderen in een groep zitten. De volgende groepen hebben elke zondag een eigen dienst. Klik op de groep om er meer over te lezen:

Maandelijkse kinderkerk

Elke laatste zondag van de maand is er om 15.00 uur Kinderkerk in de Immanuëlkapel. Dan kun je alle kinderen uit groep 3 tot en met groep 8 dus voor de dienst naar de kapel brengen. Die ligt een kilometer verderop. De Kinderkerk is bedoeld voor alle kinderen: niet alleen kinderen uit de Vineyard, maar ook al hun vriendjes of vriendinnetjes en kinderen uit de buurt. De dienst duurt tot 17.00 uur, net als de dienst voor de volwassenen. Er is een echte aanbiddingsband aanwezig.

Heel af en toe is de Kinderkerk op een andere zondag. Dit laten we dan ruim van tevoren weten.