Kloosterweekend 9-11 juni

Altijd al eens het goede voornemen gehad om een klooster te bezoeken? Of lijkt het je gewoon interessant? Het weekend van 9-11 juni kun je deelnemen aan een Open-Kloosterweekend van de gemeenschap Chemin Neuf. Het is in de Sint Paulusabdij in Oosterhout. In 2013 werden hier de opnames gemaakt voor het EO-programma 'Op zoek naar God'. Chemin Neuf is een katholieke gemeenschap met een oecumenische roeping (en is dus open voor mensen uit alle kerkstromingen).

De binnenkring 'Verdiep je relatie met God' gaat als afsluiting naar het kloosterweekend. Maar we willen graag meer mensen de mogelijkheid geven om mee te gaan. Welkom!

Het wordt een afwisselend weekend. Er is ruimte voor gebed, stilte en bezinning, werken in en rondom de abdij en tijd voor samenzijn als broeders en zusters. Het zal geen weekend zijn in totale stilte, maar vooral een eerste kennismaking met het kloosterleven. Het klooster heeft voor dit weekend plaats voor 35 mensen en het weekend wordt niet speciaal voor mensen uit de Vineyard georganiseerd. Het is dus belangrijk om niet te lang te wachten met opgeven!

Wil je meer informatie over de Gemeenschap Chemin Neuf? Kijk dan hun website: www.chemin-neuf.nl.

  • Wat: kloosterweekend Chemin Neuf in de Sint Paulusabdij te Oosterhout
  • Datum: 9-11 juni, vrijdagmiddag 17.00 uur tot zondagmiddag 16.00 uur
  • Kosten: tussen de € 50 en € 70 per persoon
  • Opgeven bij: suzannekuperus@hotmail.com

Groetjes van de organisatoren: Ans Gouman, Eva Verschoor en Suzanne de Jong

MEER NIEUWS