Gemeenteweekend 2017

Van 8 t/m 10 september 2017 gaan weer samen een weekend naar camping 'Het Beloofde Land' in Voorthuizen.

LET OP: de kerkdienst is op 10 september ook in Voorthuizen, dus niet in Wageningen! Je bent van harte welkom. Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar in de kantine. De dienst is in de zaal van 11.00 tot 12.30. Het adres is Bosweg 17, Voorthuizen.

 

Gemeenteweekend

Door het drassige gras op zoek naar je bed of juist lekker comfortabel in een chalet, tandenpoetsen naast je kringgenoot, een potje voetballen in de regen, onder het genot van lekker eten je voorstellen aan een nieuw gezicht, samen God aanbidden, je even terugtrekken in de bossen. Wie er al eerder bij was weet het, het gemeenteweekend heeft het allemaal! Drie dagen lang gezang, gelach, gezellig. Een weekend waarin het ontmoeten van elkaar centraal staat.

Het weekend is voor iedereen die zich betrokken voelt bij de Vineyard. Wij zien het weekend als een unieke kans om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen. Dus ken je nog niet veel mensen, kom je nog niet zo lang in de gemeente of heb je nog niet het besluit genomen om je definitief aan ons te verbinden? Ook jij bent welkom!

Meer informatie over het programma en opgeven vind je hieronder:

Gemeenteweekend 2017 - Infobrief 2 (verzonden: 17 juni)

Gemeenteweekend 2017 - Infobrief 1 (verzonden: 29 april)

 

MEER NIEUWS