7 juli Picknick & Live Dienst

Welkom bij de PICKNICK & DIENST


Aanstaande zondag kunnen we elkaar weer echt ontmoeten tijdens de picknick en daarna zal er weer een dienst zijn! De kinderdienst stond al gepland, maar nu kunnen we ook als volwassenen bij elkaar komen in de Bevrijdingskerk.
 

Picknick 

Van 13.00 uur tot 14.30 uur willen we met elkaar gaan lunchen/brunchen op het veld bij het gebouw van de ICF. Elkaar weer ontmoeten als grote groep! Tijd om bij te praten en te genieten van een lekker lunch buiten. Kinderen hebben genoeg ruimte om samen te spelen daar. Neem vooral ook leuke spellen mee.  

Neem allemaal een lekkere lunch (eten en drinken) mee voor minimaal 2 extra personen. Zo is er voor iedereen genoeg.

Locatie: ICF, Dolderstraat 88, 6704 PM Wageningen

Dienst

Tussen 14.30-15.00 uur hebben we de tijd om ons te verplaatsen naar de Bevrijdingskerk (Ritzema Bosweg 18, 6703 AX Wageningen). Daar start de dienst om 15.00 uur. We nemen de tijd om samen God te aanbidden, eerst met de kids samen en daarna gaan we verder met aanbidding als de kids bij hun eigen dienst zijn.

Naast de aanbidding nemen we tijd om van elkaar te horen wat je afgelopen jaar hebt beleefd samen met God en om te luisteren wat God met ons wil delen. Een soort aanbiddings- en getuigenissendienst.

Let op: Het is nog wel een regel dat ieder zich moet aanmelden. Dit kun je doen via de inschrijflink. Geef ook je kinderen op, inclusief babies. We hebben nog geen oppas voor de kleinste kunnen vinden. Wil je helpen, meld je je dan bij Astrid.

Kom alleen als je geen klachten hebt en de gezondheidsverklaring kan invullen.

MEER NIEUWS