Activiteiten en diensten rondom Pasen

Paas-Picknick in het Park

Op zondag 9 april willen we met elkaar gaan brunchen in het Arboretum. Samen genieten van de bloesems, mooie gesprekken en (hopelijk) heerlijk weer! Een mooie kans om andere gemeenteleden beter te leren kennen! Voor de kinderen wordt er een leuke activiteit georganiseerd. De brunch begint om 12.30 uur. Generaal Foulkesweg 94, Wageningen.

 

Goede vrijdag dienst

Op vrijdagavond vindt de Goede Vrijdag dienst van de Vineyard plaats in de Aula om 19.30 uur. Het adres van de Aula is: Generaal Foulkesweg1, 6703BG Wageningen. Er is geen aparte kinder- of tienerdienst tijdens de Goede Vrijdag Dienst. 

 

Paasdienst

Zondag 16 april vieren we pasen met elkaar. Start om 15.00 uur. Voor baby's en peuters is er opvang zoals gebruikelijk. Peuters krijgen een seintje tijdens de aanbidding wanneer ouders ze naar hun dienst mogen brengen. De kinderen van 4-12 jaar mogen tijdens het eerste deel van de dienst helemaal vooraan zitten. Na een eerste gezamenlijk programma met de volwassenen gaan ze onder leiding van Gerrit Adema naar hun eigen verwerking. Ouders van deze kinderen mogen dan dus in de zaal blijven zitten.

Evangelisatie met Pasen

We verlangen ernaar om het goede nieuws van Pasen te delen met mensen om ons heen. Dit kan in je eigen dagelijkse omgeving en ook elke derde zaterdag van de maand in Wageningen. We nemen dan de tijd om te (leren) evangeliseren en te ontdekken hoe God spreekt door ons heen. We komen om 10.15 uur bij elkaar. Na een kop koffie, nemen we tijd voor onderwijs en gebed. Daarna gaan we een uur de straat op. Een uur later komen we weer terug om onze avonturen te delen. Wil je ook meedoen? Welkom! Stuur een mail naar verschoor.eva@gmail.com.

 

Paaswake
 
De kloostergemeenschap Chemin-Neuf in Oosterhout organiseert elk jaar een Paaswake. Een dienst waar herdacht wordt dat Jezus in deze nacht opstaat.  Wil je een keer op een andere manier een paasviering beleven en zo een kijkje in het klooster krijgen, dan is dit een mooie gelegenheid! De Paaswake begint om 21:00 uur en duurt meestal 2 uur. Na de dienst is er de mogelijkheid om met elkaar dansend door het klooster te gaan en Jezus verrijzenis te vieren!
 
Wij zijn van plan om er heen te gaan en hebben nog 3 plekjes vrij in de auto. Lijkt het je leuk om dit feest mee te vieren, laat het ons dan weten! Het is een uur rijden, dus het wordt laat voor we weer terug zijn in Wageningen. Het scheelt dat onze dienst pas om 15:00 uur begint.
 
Dus zaterdagavond 15 april om 21:00 (Vertrek vanuit Wageningen 19:45 uur - terug rond 00:00 uur). Opgeven via Suzannekuperus@hotmail.com

MEER NIEUWS